Jídelní lístek

U jídel na jídelním lístku se zobrazují čísla, tyto čísla znamenají, že se v každém jídle vyskytuje alespoň jeden ze 14-ti možných alergenů. Co jednotlivá čísla (alergeny) znamenají je stručně popsáno v této tabulce alergenů.

Polévka

Kmínová s vejcem a pórkem

1

1

130 g

Hamburská vepřová kýta, houskový knedlík

1,3,7,9

2

130 g

Lázeňská pikantní kuřecí směs (paprika, cibule. pórek), rýže

1

3

130 g

Vepřové maso se žampióny, brambory, okurkový salát

1

4

150 g

Brokolicový karbanátek, bramborová kaše, okurkový salát - BEZ LEPKU !

3

5

170 g

Vepřový steak s přelivem z lesních hub, bramboráčky, obloha

1

6

500 g

Francouzský salát s kuřecím masem a smetanou, pečivo

ledový salát, kuřecí maso, rajče, cibule, okurka, paprika, kysaná smetana

1,7,11