Jídelní lístek

U jídel na jídelním lístku se zobrazují čísla, tyto čísla znamenají, že se v každém jídle vyskytuje alespoň jeden ze 14-ti možných alergenů. Co jednotlivá čísla (alergeny) znamenají je stručně popsáno v této tabulce alergenů.

Polévka

Francouzská s masem

1

1

130 g

Hovězí pečeně se zeleninou a houbami, houskový knedlík

1,3,7

2

150 g

Vepřový závitek (vajíčko, hrášek, paprika), bramborová kaše, okurka

1,3,7

3

130 g

Putimská vepřová směs (vepřové maso, cibule, paprika), rýže

1

4

130 g

Gnocchi se špenátem, žampióny a kuřecí směsí, obloha

1,3,7

5

170 g

Vepřový steak s hermelínem a brusinkovým přelivem, šťouchané brambory, obloha

1,3,7

6

500 g

Bramboro-zeleninový salát s kuřecími medailonky v těstíčku, pikantní dresink

brambory, kápie, okurka kyselá, cibule červená, sladkokyselá zálivka, kuřecí maso, pikantní majonézový dresink

1,7,11