Jídelní lístek

U jídel na jídelním lístku se zobrazují čísla, tyto čísla znamenají, že se v každém jídle vyskytuje alespoň jeden ze 14-ti možných alergenů. Co jednotlivá čísla (alergeny) znamenají je stručně popsáno v této tabulce.

18.2.2019 - 22.2.2019


Polévka

Francouzská s masem

1

1

130 g

Hovězí pečeně se zeleninou a houbami, houskový knedlík

2

150 g

Vepřový závitek (vajíčko, hrášek, paprika), bramborová kaše, okurka

3

130 g

Putimská vepřová směs (vepřové maso, cibule, paprikový salát), rýže

1

4

500 g

Bramborový nákyp s kuřecí šunkou, nivou a pohankou, červená řepa - BEZ LEPKU!

3,7

5

200 g

Vepřový steak s hermelínem a brusinkovým přelivem, šťouchané brambory, obloha

6

500 g

Bramboro-zeleninový salát s kuřecími medailonky v těstíčku, pikantní dresink, pečivo

brambory, kápie, okurka kyselá, cibule červená, sladkokyselá zálivka, kuřecí maso, pikantní majonézový dresink