Jídelní lístek

U jídel na jídelním lístku se zobrazují čísla, tyto čísla znamenají, že se v každém jídle vyskytuje alespoň jeden ze 14-ti možných alergenů. Co jednotlivá čísla (alergeny) znamenají je stručně popsáno v této tabulce alergenů.

Polévka

Celerový krém se slaninou a vejci

1,3,9

1

130 g

Sekaný přírodní řízek se sýrem, bramborová kaše, okurka

1,3,7

2

130 g

Maso dvou barev (kuřecí, vepřové), rýže

1,3

3

250 g

Vepřové ovarové koleno, hořčice, křen, chléb

1,10

4

500 g

Penné s mákem, máslem a cukrem - BEZ LEPKU!

7

5

250 g

Pečená kachna, karlovarský knedlík, červené zelí

1,3

6

500 g

Špagetový pikantní salát, pečivo

kyselá okurka, špagety, smetana, kečup, sýr, vejce, hořčice, pórek, kuř. maso, chilli

3,7,10,11