Jídelní lístek

U jídel na jídelním lístku se zobrazují čísla, tyto čísla znamenají, že se v každém jídle vyskytuje alespoň jeden ze 14-ti možných alergenů. Co jednotlivá čísla (alergeny) znamenají je stručně popsáno v této tabulce alergenů.

Polévka

Hanácká

1

1

150 g

Vepřové výpečky, bramborový knedlík, hlávkové zelí

1,3

2

500 g

Fleky se zelím a uzeným masem

1

3

130 g

Vepřový texaský plátek v těstíčku, brambory, zelný salát s kukuřicí

1,3,7

4

500 g

Bramborový guláš s červenou čočkou a klobásou, chléb

1

5

170 g

Kuřecí steak se šunkou a nivou, americké brambory, obloha

1,3,7

6

400 g

Salát Caesar, pečivo

ledový salát, česnek, kuřecí maso, parmazán, chlebové krutóny, kysaná smetana

3,7,11