Jídelní lístek

U jídel na jídelním lístku se zobrazují čísla, tyto čísla znamenají, že se v každém jídle vyskytuje alespoň jeden ze 14-ti možných alergenů. Co jednotlivá čísla (alergeny) znamenají je stručně popsáno v této tabulce alergenů.

Polévka

Kuřecí vývar s těstovinou

1,3,7,9

1

130 g

Zbojnická pečeně, bramborový knedlík, hlávkové zelí

1,3

2

130 g

Smažená gouda, brambory, tatarka

1,3,7

3

130 g

Vepřový plátek v šouletu, okurkový salát

1

4

500 g

Kuřecí plátek, cizrna s čočkou na zelenině, okurkový salát - BEZ LEPKU!

3

5

170 g

Krůtí steak se smetanou a žampióny, jasmínová rýže, okurkový salát

1,3

6

500 g

Těstovinový salát s krabími tyčinkami, pečivo

paprika, okurka, rajče, sůl, pepř, těstoviny, smetana

1,2,3,11