Jídelní lístek

U jídel na jídelním lístku se zobrazují čísla, tyto čísla znamenají, že se v každém jídle vyskytuje alespoň jeden ze 14-ti možných alergenů. Co jednotlivá čísla (alergeny) znamenají je stručně popsáno v této tabulce alergenů.

Polévka

Ovarová

1

1

250 g

Domácí prejt, zelí, brambory

1

2

130 g

Pikantní katův šleh, rýže

1

3

500 g

Lotrinské těstoviny (mleté maso, niva, víno), okurkový salát

1,3,7

4

500 g

Rizoto s hlívou ústřičnou, kuřecím masem a parmezánem, okurkový salát - BEZ LEPKU !

5

170 g

Smažený plněný hermelín, opečené brambory, tatarka, obloha

1,3,7

6

500 g

Jarní salát, pečivo

ledový salát, vejce, herkules, paprika, okurka, rajče, kopr, kysaná smetana

3,7,11