Jídelní lístek

U jídel na jídelním lístku se zobrazují čísla, tyto čísla znamenají, že se v každém jídle vyskytuje alespoň jeden ze 14-ti možných alergenů. Co jednotlivá čísla (alergeny) znamenají je stručně popsáno v této tabulce alergenů.

Polévka

Uzená s masem a kroupami

1,3

1

170 g

Domácí sekaná, bramborová kaše, okurka

1,3,7

2

250 g

Grilovaná krkovice, křen, hořčice, chléb

1,10

3

500 g

Tagliatelle s anglickou slaninou, hříbky a smetanou

1,3,7

4

500 g

Zapečené brambory s jarní cibulkou, kuřecím masem, pohankou a paprikou, rajčatový salát - BEZ LEPKU!

3,7

5

170 g

Rychtářský steak, bramboráčky, obloha

1

6

500 g

Míchaný salát s kuřecím steakem a česnekovým dresingem, pečivo

rajče, okurka, paprika, polníček, rukola, česnekový dresing

1,7